Gittergjerder

Gittergjerder er en universalløsning som kan benyttes til både industrielle og private områder. Gittergjerdene er ideelle for inngjerding av private hjem, hage- og parkområder, offentlige bygninger og lekeplasser, samt inngjerding av fabrikker og alle typer lager- og logistikkbygg.

MODERNE OG PÅLITELIG OMRÅDESIKRING

VEGA 2D og VEGA 2D Super-panel tilhører 2D-panelgruppen (uten profilforsterkninger). Denne produktgruppen oppnår dobbel vertikal forsterkning på grunn av økt trådtykkelse. Denne løsningen sørger for bedre rigiditet.

TEKNISKE EGENSKAPER

VEGA 2D gitterpaneler er fremstilt av punktsveisede horisontale (doble) stålstenger på 6 [mm] i diameter og vertikale stålstenger på 5 [mm] i diameter.

VEGA 2D Super gitterpaneler består av punktsveisede horisontale (doble) stålstenger på 8 [mm] i diameter og vertikale stålstenger på 6 [mm] i diameter.

Gitterpanelene leveres med 30 [mm] pigger i toppen eller i bunnen av gjerdet.

MONTERINGSSYSTEMER

VEGA 2D og VEGA 2D Super-paneler kan monteres til 4 types stolpetyper ved hjelp av 5 typer festemateriell fra WIŚNIOWSKI. Gitterpanelene kan monteres på flatt eller skrått underlag, direkte over bakken eller ved hjelp av betongfundament. Stolpene kan monteres direkte i bakken eller på betongfundament.

BYGG ET KOMPLETT GJERDESYSTEM

WIŚNIOWSKI gjerder er en allsidig systemløsning som sikrer din eiendom. Vårt produktspekter for privat og industri inkluderer moderne stål-, profil- og gittergjerder. Pålitelige og varige gjerdeløsninger av høy kvalitet og med elegant og relevant utforming. WIŚNIOWSKI tilbyr løsninger som gjør det enkelt å sikre eiendommen, med fokus på funksjonalitet, sikkerhet og design. Dra fordelen av vårt komplette produktspekter og bygg ditt eget gjerde.

FARGER

keyboard_arrow_up