Modest

MODEST GRIND OG GANGPORT

MODEST grinder og gangporter er systemløsninger beregnet for privat og industriell bruk. Grind og gangport leveres med stolper og et sett med hengsler og -lås. Korrosjonsbeskyttet med varmgalvanisering eller Duplex-system: varmgalvanisering + polyesterbelegg.

MODEST grinder og gangporter er velegnet for alle typer private, offentlige og industrielle områder. Grindene brukes i forbindelse med innhegning av lokaler, hager, parker, skoler, barnehager, butikker osv.

FYLLING AV GRIND OG GANGPORT

Grind- og gangportkonstruksjonen består av 40 x 40 mm profiler. Fløyen har en lås og hengsler. Tofløyet grind er utstyrt med senkebolt og stopplate. Grind og gangport er fylt med Vega B sveisede gitterpaneler, og panelene sveises med 5 mm tråd. Panelet sveises på strukturen, sett fra utsiden. Grind- og gangportstolpene utgjør en vesentlig bestanddel av produktet, og stolpene er designet for å møte styrkekravene til hele konstruksjonen. Stolpene består av 80 x 80 mm profiler og er lukket i toppen med kunststoffhetter.

Modest tofløyet grind med Vega B sveiset gitterpanelfylling

Modest gangport med Vega B sveiset gitterpanelfylling

EGENSKAPER

SKAP ET KOMPLEKST GJERDESYSTEM

WIŚNIOWSKIs gjerder er en systemløsninger som sikrer kompleks beskyttelse rundt området. Vi tilbyr moderne stålgjerder, profilgjerder og sveisede gittergjerder for privat og industriell bruk. Gjerdene gir holdbarhet og høy kvalitet kombinert med eleganse og stil. WIŚNIOWSKIs komplekse løsninger gir deg trygghet, spesielt når du trenger å gjerde inn eiendommen og sørge for at den er trygg, men samtidig tar seg godt ut. Dra nytte av hele produktspekteret og skap din unike inngjerding.

Systemgjerde med MODEST tofløyet grind og gangport med Vega B sveiset gitterpanel

Systemgjerde med MODEST tofløyet grind og gangport med Vega B sveiset gitterpanel
– MODEST-grinder og -gangporter er også kompatible med Vega B Light sveiset gitterpanel.

FARGER

keyboard_arrow_up