Gjerdesystemer

WIŚNIOWSKI tilbyr en rekke ulike gjerder

Omgi eiendommen din med et WIŚNIOWSKIgjerde. Det gir sikkerhet og verner om privatlivet i hjemmet. Med tanke på kundenes preferanser og forventninger har vi utformet dusinvis av modeller, som enkelt kan tilpasses både til tradisjonell og moderne byggdesign.

GJENNOMTENKTE LØSNINGER. EFFEKTIVE SYSTEMER.

WISNIOWSKI-gjerdene passer til alle typer eiendommer, og tilbyr komplette systemløsninger for grinder, gjerder, gangporter og stolper, i tillegg til eventuelle andre produkter som passer for eiendommen. Komponentene passer perfekt sammen, noe som betyr rask og enkel montering og en konsekvent stil. WISNIOWSKI-gjerdene gir deg funksjonene og sikkerheten du ønsker, og det store utvalget av design og utførelser gir eiendommen en unik karakter.

SIKKERHET. PÅLITELIGHET.

Funksjonell og pålitelig adkomst til eiendommen avhenger av riktig valg av grind.
Du kan velge mellom en tofløyet grind eller en skyvegrind – avhengig av hva som passer best til din eiendom. Den frittbærende konstruksjonen til skyvegrinden sørger for problemfri og sikker drift under alle forhold og utstråler pålitelighet. For best mulig komfort og sikkerhet er grindens motor og styring integrert i grindstolpen. Denne unike detaljen sikrer at bare de med nøkkel har tilgang til styringsenheten. I tillegg beskytter stolpen mekanismen mot påvirkning fra vær og vind.

Den automatiske skyvegrinden har varsellys og en hovedbryter, og kan også utstyres med fotoceller og sikkerhetslist. Grindene oppfyller strenge sikkerhetsstandarder, som bekreftes av CE-merket.

HOLDBARHET. TEKNOLOGI.

Stål er et svært robust materiale som brukes mye i bygningsbransjen. Vi setter vår lit til de fysiske, mekaniske og teknologiske egenskapene til kvalitetsstål, og av den grunn kjennetegnes gjerdekomponentene våre av høy holdbarhet og styrke.

Bare et godt sikret gjerde gir deg varig sjelero, særlig et gjerde som nesten ikke trenger vedlikehold. WISNIOWSKI-gjerdene fremstilles av solid og holdbart stål, og beskyttes mot korrosjon gjennom varmgalvanisering etterfulgt av pulverlakkering. Fordi varmgalvaniseringen og lakkeringen av DUPLEXsystemet utføres på en prosesslinje som er spesiallaget for WISNIOWSKI-gjerder, kan hvert trinn i prosessen overvåkes for å sikre høyest mulig kvalitet. Derfor kan vi gi en ti års rustgaranti på gjerdekomponentene i stål.
I produksjonen av WISNIOWSKI-gjerdene benyttes de beste materialene og de mest moderne produksjonsteknikkene, noe som gir pålitelige produkter av høy kvalitet. I produksjonsprosessen bruker vi FEM-analyse (finite element method) som forutser hvordan produktet vil fungere under ulike forhold.
Presisjon av hver komponent garanteres ved bruk av automatiske lasere, bindemaskiner og erfarne håndverkere. Ettersom mange av komponentene monteres med tradisjonelle metoder, må sveisingen være av aller høyeste kvalitet, og dette oppnås ved bruk av innovativ sveiseteknologi. For oss er det å lage gjerder en kunst.

DITT GJERDE.
FRA DESIGN TIL MONTERING.

For å lage en unik løsning, bruker vi vår banebrytende programvare AW Expert til å utforme gjerdene. Med dette verktøyet kan vi opprette
og budsjettere en løsning på bare noen minutter. AW Expert kan utarbeide løsninger for både store og små eiendommer, uansett terreng. Så uansett
om du skal montere et nytt gjerde eller renoverer et du har fra før, kan du se og endre gjerdelinjene, velge plasseringer for ulike gjerdemoduler
og velge plassering for gangport og grinder og til og med postkassen.

VELG EN VERSJON SOM PASSER FOR DINE BEHOV

Essensen bak utvalget vårt er ideen om at gjerdet er et viktig element i et avgrenset område. Hvert prosjekt har sin egen unike og gjennomtenkte design som passer til din eiendom, og resultatet blir en harmonisk stil, enten det er en tradisjonell, klassisk eller moderne design. Det store utvalget gir deg muligheten for å kunne fremheve det typiske og unike ved eiendommen.

modern lux premium style vario classic basic

keyboard_arrow_up