DØRER

YTTERDØRER

CREO-YTTERDØR I ALUMINIUM

CREO-ytterdører i aluminium er et perfekt valg for alle som setter pris på originalitet. Dørene har ubegrensede muligheter for valg av løsninger som kan tilpasses enhver situasjon i hjemmet. CREO-dørene har eksepsjonell struktur og formbestandighet. Alle strukturelle elementer og fyllinger er utformet for å overholde den høyeste standard.

DECO-YTTERDØR I ALUMINIUM

DECO-ytterdører i aluminium vil gjøre et varig inntrykk på alle gjestene dine. DECO-serien sikrer en allsidighet og kvalitet uten sidestykke i denne prisklassen. Økonomisk, praktisk og perfekt utformet, og sikrer samtidig komfort og sikkerhet.

SØMLØSE YTTERDØRER I STÅL

Sømløse ståldører gir funksjonell adgang til arbeidsrom, f.eks. fyrrom, vaskerom eller garasje. Dørene er designet og produsert med stort fokus på detaljer, og de er tilgjengelige i en rekke farger og finisher, med dørbladtykkelse (40 og 60 mm). Det gjør valget av en ideell løsning mye enklere.

ALUMINIUM-SIDEDØRER

Aluminiumsdører med samme utseende som garasjeporten. Dørfyllingen er samme seksjoner og profiler som for leddporter og rulleporter, og dørene passer derfor perfekt som sidedør til garasjen. Sidedøren kan også leveres som to-fløyet utførelse.

SIDEDØRER I STÅL

Sidedører i stål er en allsidig løsning som passer perfekt til uisolerte garasjer med vippeporter eller to-fløyet port.

Innerdører

INNERDØRER I SØMLØS STÅL

Allsidig og praktisk, passer godt til enhver bygning. En perfekt løsning for arbeidsrom som ikke gir separat adgang til bygningen. Et bredt utvalg av alternativer – tilbehør og farger – og et eget fargeutvalg bestående av lyse foliebelegg.

HELGLASSDØRER

Dører i helglassutførelse gjør det mulig å skape et unikt område. Ulike versjoner og et komplett utvalg av utførelser gir et nærmest uendelig antall muligheter for utforming av døren. De matchende utførelsene fremhever fordelene med glassflater, og gjør dem til et innbydende element innen interiørdesign.

Vinduer

YTTERVINDUER I ALUMINIUM

Utvendige aluminiumsvinduer sikrer et høyt kvalitetsnivå uansett bruksområde. Større vinduer, med ulike alternativer for åpning, kan produseres takket være den spesielle designen. Et omfattende utvalg av RAL-farger og foliebelegg gjør det mulig å matche vinduene med stilen i hjemmet ditt.

keyboard_arrow_up