Hurtigporter

Speed Flex hurtigporter

Speed ​​Flex-Roll Up hurtigporter er designet for rask drift i krevende industri- og næringsbygg.
De er konstruert for meget hard bruk og kan monteres innvendig eller utvendig. Denne modellen med hurtigporter er vår mest solgte serie og har mange valgmuligheter for tilbehør. Meget lang holdbarhet og lave vedlikeholdskostnader. Åpningshastighet opp til 150 cm / sek. De har et fleksibelt og pålitelig system som du kan bruke i mange år. Den kan brukes til mange typer industrier, og de kan også spesialdesignes for spesielle forhold/ønsker. Dersom du trenger hurtigporter på steder med stor gjennomgangstrafikk vil en av våre hurtigporter løse dine behov.

PVC High Speed Fold-Up hurtigporter

PVC High Speed ​​Fold-Up Door er en av de nye generasjonene hurtigporter produsert av Shipyarddoor®. Forsterket aluminium- eller stålbjelke med høy tetthet pvc stoffmaterialer, spesielt designert trommelsystem, sikrer deg under alle forhold. Denne typen dør er egnet for større åpninger og er beregnet for tung bruk.

Høyhastighets PVC foldeporter tilbys mange forskjellige versjoner, og gir individuelle og tilpassede systemløsninger for nesten alle bruksområder. De egner seg for alle typer næringer, fra logistikk til kjemi, for å håndtere trafikk og isolasjonsbehov. Den har fleksibel design og kan brukes med forskjellige applikasjoner, slik at skreddersydde løsninger er en av de viktigste egenskapene.

High Speed Cold Storage hurtigporter

Cold Saver® hurtigporter designet for kjølelager, isolert lager, termisk regulert område, spesial apotek, mat og kjemi.

Cold Saver® hurtigporter designet for å redusere energiforbruket og isolerte dører bidrar til å minimere temperaturtapet. En bedre varmeisolering enn noen gang er fra nå av garantert av spesielle fylte xps-materialer. Dørisoleringen er forbedret for å gi utmerket horisontal og vertikal tetning. Systemet er kan også utstyres med varmeapparat på sideskinner også bunn for å eliminere fuktighetsproblemet som er hovedproblemet ved konvensjonelle dører.

Cold Saver® hurtigport har lave vedlikeholdskostnader, har solid design og meget god sikkerhet.

Hybrid® Rigid hurtigporter

Hybrid® Rigid aluminium hurtigporter er en ny generasjon av hurtigporter. Historisk sett er en av de største svakhetene med hurtigporter sikkerheten som følge av lette materialer.

Noen selskaper prøver å løse dette problemet med svært sofistikerte systemer som krever en betydelig administrering og høye kostnader. De konvensjonelle løsningene er dyre og har et stort vedlikeholdsbehov. Denne type port er både rask og sikker, men den kanskje største fordelen er svært lave investeringskostnader og ikke minst minimalt vedlikeholdsbehov. e generasjonen høyhastighets stive dører gir rask og rask drift, sikkerhet og holdbarhet med rimelig pris og meget lav vedlikehold.

Portene er beregnet på parkeringshus, fellesgarasjeanlegg og steder med svært høy gjennomgangstrafikk. De tåler jevnlig bruk 24/7.

 

ATEX eksplosjonssikre hurtigporter

ATEX (ATmosphères EXplosibles) brukes i næringer med eksplosjonsrisikoområder. Spesielt olje- og gassindustrien, gruvedrift og kjemisk industri har stort sett denne typen høyrisikoområde. Atex-dører med høy hastighet er konstruert for eksplosjonsområder. Alle komponentene i produktene er egnet for eksplosjonsmotstand.

Spesialdesignede eksplosjonsresistente Atex hurtigporter er spesialutviklet for Atex-området. Alle mekaniske og elektriske egenskaper velges og utformes spesielt for å minimere eksplosjonsrisiko.

Denne typen ATEX-klassifisering er testet i henhold til EN 60079-10 – NPR 7910.

Skipsverft hangarporter

Den fleksible Giant skipsverft-porten er tilpasset skipsbyggingsindustrien og havnen. Støping- og malings-hangar må være lukket med port av miljøhensyn og energibesparelser

Under utformingen av Skipsverftportene er alle disse kravene spesielt hensyntatt og portytelsen er forbedret i henhold til industriens krav.

Stor åpning, og ikke nødvendig ledig plass og bunn, reduserer kostnadene for portinvesteringen. Ekstreme isolasjonsegenskaper, fleksibelt design, lys-struktur og lave vedlikeholdsbehov, er bare noen få grunner til å velge skipsverft-porter som er produsert av Shipyarddoor®.

Første installasjonen av de vertikale sammenleggbare stoffportene ble levert på 1980-tallet. Shipyarddoor® har produsert hangardører siden 2001.

Hangar porter

Flyhangarporter er tilpassede versjoner av våre fleksible gigantiske hangar porter. Hangarporter er en av de viktigste delene på hver flyplass. En vanlig hangar har typisk bred åpningstype. Formen på åpningen bestemmes av fly og bygningens høyde. Det er sensitiv jobb med høyt nivåkrav.

Tidligere ble hangarportene laget av skyvepaneler som medførte mange utfordringer som at bunnskinnene tettes og dermed stort behov for kostnadskrevende vedlikehold. De har dessuten høy vekt med dertil stor belastning på bygningsmassen.

Vertikale hangardører for flyindustrien endret alt og Shipyarddoor® produserer ideelle løsninger for flyfartsindustrien. De kan produsere 50 meters lengder hangarporter slik at de fleste behovene løses uten å installere flere porter.

Shipyarddoor har lang erfaring med hangarporter på flyplasser og leverer alltid de beste løsningene.

Hangarporter til bergverksindustrien/tuneller

Shipyarddoor® er skreddersydde gruvehangarporter til gruvedrift, tunellbygging og annen bergverksvirksomhet. Gruveindustrien har meget spesielle krav og selv ved stor lastebiltrafikk er portene beregnet til å gå 24/7.

Under utviklingen av Flexible Giant Mining Hangar Door er alle disse kravene spesielt ivaretatt og portytelsen forbedret i henhold til industriens tilbakemeldinger, høyt isolasjonsnivå, mindre gap, ingen kulelager, enkel montering er hensyntatt i våre system for bergverksdrift. Disse hangarportene er designet enkle og robuste.

Shipyarddoor® Mining hangar porter brukes over hele verden, fra Mexico til Australia.

Aluflex - Små hangarporter

Shipyarddoor®-systemet leverer middels store hangarporter for å løse industrielle portbehov hos kunder i sjiktet mellom hangarport og hurtige  foldeporter. Denne porten er spesielt konstruert for krav til middels størrelse, spesielt med høy vindmotstand.. En luftslange port er spesielt utviklet med motstandsdyktighet mot ytre påvirkning, hvor porten er utsatt for støv, fuktighet, og vekslende temperaturer.

Spesiell utforming av hangar-porten, med aluminium struktur, gir en svært god vindstyrke, tetthet, energieffektivitet, holdbarhet og minimalt vedlikehold.

Traverskran-porter

Traverskranporter er en fleksibel hangar port som er spesialdesignet for industrien. Portene har ingen begrensninger for bredde eller høyde.

Avstenging av kranbanen er et av de største problemene for industrier som har kran inne og trenger å flytte varer ut av bygninger med høye isolasjonsbehov.

Ingeniørene hos Shipyarddoor® utviklet våre fleksible gigantiske hangarporter for avstenging av traverskraner.

Disse portene er fleksible, sterke, slitesterke og robuste som alle andre skipsverft-porter, men tilpasset for å øke tettheten i bygninger med traverskran.

Lavhastighetsgardin

Lavhastighetsgardiner eller romavdelere er tilpassede løsninger for kostnadseffektive og enkle portkrav. Den er spesialdesignet for innvendig bruk, for å dele av områder. Lavhastighetsgardinene har et bredt spekter av bruksområder. Alle industrielle anlegg kan bruke denne typen separator for alle typer avdelingsbehov. Den er ypperlig til bilverksteder, lakkeringsverksteder og andre områder hvor man har behov for å dele av et område etter behov.

Shipyarddoor lavhastighetsgardiner drives av motor. Den kan betjenes manuelt i nødstilfelle. Gardinens arbeidshastighet er sakte, men den kan leveres i store dimensjoner med lav pris. Spesielt for store dimensjonskrav er lavhastighetsgardinen den mest effektive løsningen i verden. Med denne løsningen sparer man både tid og penger.

keyboard_arrow_up