Om oss

Vår misjon er å kunne tilby de beste produktene innen porter, dører, vinduer, gjerdesystemer og glassrekkverk til lavest mulig pris. Ambisjonen er å oppnå dette ved hjelp av de beste montørene og servicepersonellet, en liten og effektiv administrasjon, kvalitet i alle ledd, samt produkter med unike egenskaper.

Mål

Vår målsetning er ikke å bli størst i omsetning, men være den foretrukne samarbeidspartneren lokalt i Follo, samt omkringliggende områder. Vi ønsker å være den leverandøren som våre kunder støtter seg til for å løse ulike utfordringer. Kundetilfredshet, omdømme, sosialt ansvar, miljø og pålitelighet er parametere vi ønsker å være ledende på.

Strategi

Vi har samarbeid med en rekke solide produsenter av porter, dører, gjerdesystemer og glassrekkverk til private kunder såvel som industrien. Dette gjør oss i stand til å kunne tilby absolutt alle typer helhetlige løsninger, til de aller fleste prosjekter.

Vi har gode lagerfasiliteter på Ringvoll, som ligger strategisk til for effektiv logistikk. Derfra er det kort vei til E18 og E6, med kort reisetid i alle retninger. Vi lagerfører garasjeporter med standardmål og ståldører, med og uten brannklassifisering, samt portautomatikk og tilbehør. I tillegg har vi godt lager av reservedeler for umiddelbar utbedring av skader eller utføring av service. Leveringstiden for bestillingsvarer er meget kort, da de fleste leverandørene er lokalisert i Nord-Europa.

Salgskontoret ligger i Drøbak og også herfra er det kort vei til hele det definerte geografiske nedslagsfeltet.

Ved å ha et nettverk med innleide montører har vi stor fleksibilitet m.h.t. kapasitet. Vi kan påta oss større oppdrag med mange monteringer i industribygg eller utskiftinger av porter i et borettslag. Montørene er spesialister på våre produkter og gjennomfører kurs og opplæring hos fabrikkene for å holde seg oppdaterte.

Vi satser primært på tømrerselskaper, entreprenører, eiendomsutviklere og borettslag, men leverer også produkter til private kunder.

Vi gjør vårt aller beste for å yte den beste kundeservicen, med personlig oppmøte for rådgivning og oppmåling. Vi gir rask tilbakemelding med forslag til løsninger og pristilbud. For gjerdesystemer, 2-fløyede porter og skyvegrinder utarbeider vi målsatte skisser og priser innen 48 t. Vi skal være pålitelige og ærlige i alt vi gjør, for kundenes trygghet.

Med fokus liten og effektiv administrasjon, fornuftige logistikkløsninger og kostnadseffektiv målstyrt markedskommunikasjon, oppnår vi lave faste kostnader og kan holde konkurransedyktige priser. Vi tør derfor påstå at vi er best på pris og kvalitet.

Produkter

Vi tilbyr alt av porter. Dette innbefatter leddporter, vippeporter, hengende skyveporter, sidehengslede porter, foldeporter, hurtigporter, rulleporter, rullegitter/sjalusier, brannporter (leddporter, rulleporter, skyveporter) og branngardiner. Samtlige produkter er CE-merket og tilfredsstiller alle krav/standarder. Portene har meget gode U-verdier som egner seg godt for kaldt norsk klima. Våre garantier er meget gode.

Samtlige produkter kan leveres med ulike automasjonsløsninger og adgangskontrollsystemer.

Vi leverer stål- og aluminiumdører, og vinduer, beregnet til private boliger og næringsbygg. Dette gjelder alt fra enkle bod-dører i stål til eksklusive aluminiumdører. Dørene kan leveres med brannklassifisering og sikkerhetsklasse opp til C3. Våre dører kan leveres med en rekke tilvalg, isoleringsnivåer, farger og mange flotte design. Vinduer leveres også i PVC, i tillegg til stål og aluminium.

Våre gjerdesystemer er tilpasset private eiendommer og områdesikring til næringstomter. Produktene lages i galvanisert stål og kan pulverlakkeres i samtlige RAL-farger. Vi tilbyr hele 10 års garanti på våre gjerdeprodukter. Utvalget er bredt, og vi kan som oftest tilby gode løsninger til ethvert behov. Her finnes det meste som gjerdeelementer, skyvegrinder, to-fløyede porter, gangdører og foldeporter. Man kan få motoriserte løsninger og en rekke tilpasninger. For eksempel kan gjerdesystemene leveres for individuell kledning som står i stil med bygningene. Her finnes alt fra det klassiske og herskapelige, til moderne og futuristisk design. WiFi Smart-løsninger er selvsagt tilgjengelig.

Glassrekkverk leveres med eller uten stolper. De kan monteres oppå terrassen/balkongen eller frontmonteres. Samtlige produkter tilfredsstiller norske krav m.h.t. standarder.

keyboard_arrow_up